Suldal Vekst. Foto: Jan Nordtveit

SkatteFunn

Skattefunn er ein skattefradagsordning som skal bidra til at alle norske verksemder som har forskning- og/eller utviklingsprosjekt, eller som skal utvikle slike prosjekt, skal kunne frå frådrag i utgiftene relatert til eit slikt arbeid.

I Noreg er ein oppteken av å legge opp til at næringslivet skal få gode vilkår til å utvikle seg og finne nye løysingar, og Skattefunn er ei av dei ordningane som skal legge til rette for dette. Dersom du som verksemd har eit forsking- og/eller utviklingsprosjekt (FOU) som dreier seg som utvikling av nye eller bedre varer, tenester eller produksjonsprosessar eller har eit mål om å framskaffe ny kunnskap eller nye ferdigheiter kan dette vera noko for deg! Totalt kan ein søke frådag for opptil 19% av utgiftene i eit forskning- eller utviklingsprosjekt.

Teamet vårt

Alf Aadnøy
Alf Aadnøy
Forretningsutviklar / Prosjektleiar
alf@nhryfylke.no
905 66 358
Portrettbilde
Laila Steine
Dagleg leiar / Forretningsutviklar
laila@nhryfylke.no
977 75 757
Portrettbilde
Marit Larsen
Prosjektleiar / Forretningsutviklar
marit@nhryfylke.no
906 84 861

Tenester

Aktuelt

No items found.

Prosjekt

No items found.

Kurs og arrangement

No items found.

Andre verkemiddel

Design og utvikling: Omega 365 Design
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.