Næringshagen i Ryfylke. Foto: Jan Nordtveit

LEAN-metoden

LEAN er ein filosofi og tankemåte som skal bidra til ein mest mogleg sømlaus prosess for di verksemd når den leverer sine tenester eller varer, utan sløsing av ressursar, tid eller innsats.

Ordet "LEAN" kjem frå engelsk og betyr "smidig", og handlar i hovudsak om jakta på stadig meir effektive arbeidsprosessar. Lean-metodikken kan tilpassast ulike bransjar der målet er å kunne sikre at di verksemd leverer feilfrie tenester og varer så effektivt som mogleg. Vidare handlar det om kontinuerleg utvikling for å betre resultat og kvalitet og for å gjera prosessar rimlegare og betre. Prosessen har fokus på involvering frå alle i verksemda for å samle idear og erfaringar rundt kvar ein har betringspotensiale.

Teamet vårt

Alf Aadnøy
Alf Aadnøy
Forretningsutviklar / Prosjektleiar
alf@nhryfylke.no
905 66 358
Portrettbilde
Laila Steine
Dagleg leiar / Forretningsutviklar
laila@nhryfylke.no
977 75 757
Portrettbilde
Marit Larsen
Prosjektleiar / Forretningsutviklar
marit@nhryfylke.no
906 84 861

Tenester

Aktuelt

No items found.

Prosjekt

No items found.

Kurs og arrangement

No items found.

Andre verkemiddel

Design og utvikling: Omega 365 Design
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.