De som ønsker å lære mer om foredling av frukt og grønt, videreforedlingsbedrifter eller råvareprodusenter som har planer om å starte opp med lokal foredling for videre salg.
Ved bruk av metoder som fermentering skal Britt E. Fossdal i Designkokken Ltd. lære deg å ta vare på og bedre utnytte høstens mangfold av frukt og grønnsaker. Gjennom oppskrifter tilpasset råvarene, skal du bli inspirert til å lage produkt med unike smaksopplevelser.
Tema som vil inngå i kurset er; mattrygghet, emballasje, lagring, utstyr og prissetting.
Ta med arbeidstøy og gode sko!
Kursholder Britt Elisabeth Fossdal etablerte Designkokken Ltd. i 2009 og er freelands-konsulent innen mat. Hun driver også Størdal Gård sammen med mannen Øyvind med smågrisproduksjon, videreforedling av kjøtt og gårdsutsalg og servering. I tillegg holder Britt kurs og foredrag for så vel lokalmatprodusenter som næringsmiddelbedrifter. Hun har bred erfaring fra kokkeyrket og har bidratt som faglig støttespiller i en rekke matrelaterte prosjekter, blant annet som mat- og miljøveileder for DEBIO og besøkskonsulent for Kompetansenettverket SØR.
For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no