Smakfull foredling av frukt og grønt

Dato:
18
.
10
.
2025
Klokka:
9:00
Stad:

 

Sted: Sand skule, Rygjatunvegen  2, 4230 Sand
Pris: 1250 per person  inkluderer lunsj og kompendium med oppskrifter og produkter å ta med hjem.
Det er begrenset antall plasser

 

Målgruppe

De som ønsker å lære mer om  foredling av frukt og grønt, videreforedlingsbedrifter eller råvareprodusenter som har planer om å starte opp med lokal foredling for videre salg.

 

Ved bruk av metoder som  fermentering skal Britt E. Fossdal i Designkokken Ltd. lære deg å ta vare på  og bedre utnytte høstens mangfold av frukt og grønnsaker. Gjennom oppskrifter  tilpasset råvarene, skal du bli inspirert til å lage produkt med unike smaksopplevelser.

 

Tema som vil inngå i kurset er;  mattrygghet, emballasje, lagring, utstyr og prissetting.

 

Ta med arbeidstøy og gode sko!

 

Kursholder Britt Elisabeth Fossdal etablerte Designkokken Ltd. i 2009 og er freelands-konsulent innen mat. Hun driver også Størdal Gård sammen med mannen Øyvind med smågrisproduksjon, videreforedling av kjøtt og gårdsutsalg og servering. I tillegg holder Britt kurs og foredrag for så vel lokalmatprodusenter som  næringsmiddelbedrifter. Hun har bred erfaring fra kokkeyrket og har bidratt  som faglig støttespiller i en rekke matrelaterte prosjekter, blant annet som  mat- og miljøveileder for DEBIO og besøkskonsulent for Kompetansenettverket  SØR.

 For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no

Meld deg på her          

Ta kontakt for meir info og påmelding
Ta kontakt for meir info og påmelding

Kontakt

No items found.

Teneste

No items found.

Aktuelt

No items found.

Prosjekt

No items found.

Andre kurs og arrangement

Design og utvikling: Omega 365 Design
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.