Foto: Digital Norway
Foto: Digital Norway

DigiDrøsen I Kunstig Intelligens

Dato:
01
.
12
.
2023
Klokka:
8:30
Stad:

På det kommande Digidrøs-arrangementet vil Eirik Andreassen frå Digital Norway, ein sentral organisasjon dedikert til digitalisering og teknologisk innovasjon i norsk næringsliv, halda eit foredrag om kunstig intelligens (KI).

Som leiar for teknologi og nettverk, bringer Eirik verdifull innsikt i KI siveksande rolle i industrien. Med fokus på KI som ein potensiell kollega eller konkurrent for norske bedrifter, vil klargjera praktiske bruksmåtar og viktige problemstillingar. Dette møtet er eit ideelt høve til å forstå KI betre og dens innverknad på næringslivet, spegla i Digital Norways mål om å styrkja Noregs konkurranseevne gjennom teknologi.

DigiDrøsen er vårt faste møtepunkt for våre målbedrifter, den siste fredagen i månaden. Alle målbedrifter vil få tilsendt innkalling via epost. Har du ikkje motteke eposten høyrer me gjerne frå deg.

Ta kontakt for meir info og påmelding

Kontakt

Portrettbilde
Laila Steine
Dagleg leiar / Forretningsutviklar
laila@nhryfylke.no
977 75 757
Alf Aadnøy
Alf Aadnøy
Forretningsutviklar / Prosjektleiar
alf@nhryfylke.no
905 66 358

Teneste

Aktuelt

No items found.

Prosjekt

No items found.

Andre kurs og arrangement

Design og utvikling: Omega 365 Design
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.